Det här är Esenly

Vi tror på personliga hem, där människor lever, skrattar och finner inspiration och glädje – varje dag.

Varje hem och varje plats är skapat och format av människorna som bor, lever eller jobbar där. Stilar, trender och personligheter, allt i ständig förändring. Sedan starten 2021 har vi på ESENLY velat skapa förutsättningar för hem och miljöer att trivas i. Våra produkter ska inspirera och beröra oavsett tid och plats. Från enkelheten i ett ord, linjerna i en illustration till naturens dramatiska skådespel i en bild.

Vi tror på hållbarhet och vill skapa kvalitativa produkter för dig, ditt hem och framtiden.

Inspiration från världens alla hörn och livets alla skeden.

Vi växer och vi förändras. Vad som är viktigt idag kanske inte alls var viktigt i går. Vi kallar det livet. Med våra produkter vill vi skapa förutsättningar för förändring och daglig inspiration i de rum och miljöer som betyder mest – ditt hem.

Våra produkter är resultatet av kreativitet och talang.

Designers, kreatörer och inspiratörer. Individer från olika platser i världen och talanger inom sina områden. Tillsammans med dem och våra partners vill vi erbjuda ett varierat utbud av utvalda produkter. För människor och alla typer av hem. Vill du samarbeta med oss? Läs mer

En del av oss.

Som kund är du en viktig del i vår vardag och vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att din upplevelse hos oss ska bli den bästa. Välkommen att kontakta oss med frågor eller idéer för hur vi kan göra ESENLY och vårt möte med dig ännu bättre.

Esenly i morgon.

Med skogar, hav och öar nära våra hjärtan ligger alltid ett fokus i det vi gör på vår omgivning. Vi blickar framåt och försöker hitta nya och effektiva sätt att arbeta -med så liten negativ påverkan på vår miljö som möjligt. ESENLY kommer alltid sträva efter att våra produkter ska inspirera, beröra och få människor att trivas i sina hem -under lång tid framöver. Här kan du läsa mer om hur vi tänker kring hållbarhet.

— Esenly

Bolagsfakta

Esenly AB
Organisationsnummer: 559306-1905
contact@esenly.com

Sjölyckegatan 5A
392 47, Kalmar
Sweden

Som medlem får du inspiration, nyheter och erbjudanden direkt till din mailbox.

Läs mer och Gå med